L’HORT DEL METGE

Les Cases

Escull la teva casa

L’Hort del Metge són tres cases rurals amb molt d’encant que et permetran experimentar el que és viure en un poble d’alta muntanya i fer de la teva estada una bona caminada per la natura. Dues de les cases, la 1 i la 2, van ser construïdes primer l’any 2007 i tenen sortida directe al jardí i també el comparteixen. La casa 3 la vam acabar al 2013 i és tota de fusta d’una sola planta, no té accés al jardí i té unes vistes espectaculars.

L’Hort del Metge 1

Té dues plantes: la planta baixa amb sala d’estar-menjador i cuina en un sol espai, a més d’un bany i accés a la terrassa i al jardí; la primera planta amb les quatre habitacions i dos banys.

Preu per nit

220 €

L’Hort del Metge 2

Té dues plantes: la planta baixa amb sala d’estar-menjador i cuina en un sol espai, a més d’un bany i accés a la terrassa i al jardí; la primera planta amb les dues habitacions i un bany.

Preu per nit

110 €

L’Hort del Metge 3

Té una sola planta sota-coberta a la qual s’hi accedeix amb escales. Disposa d’una sala d’estar-menjador i cuina en un sol espai, a més de dues espaioses habitacions, una d’elles amb bany a dins. Té també un altre bany. No té accés al jardí i no disposa de terrassa.

Preu per nit

130 €

El Jardí

L’Hort del Metge disposa d’un ampli jardí del qual els clients podeu gaudir tot l’any. Té una barbacoa d’obra, dues taules de fusta amb bancs, hamaques i gandules, jocs de jardí i un banc de fusta a l’ombra de l’avet.

Per a nosaltres és un dels encants de la casa, ja que tant a l’hivern com a l’estiu hi ha un espai a l’aire lliure per a poder realitzar activitats de lleure sense marxar de la casa. Les flors, l’avet, els fruiters, la pica amb aigua, la mànega i la rampa són també elements del jardí decoratius i que conviden a estar-s’hi.

WhatsApp chat