Vam tancar la casa rural fa més d’una setmana i seguirà tancada des que vam veure l’alerta proclamada al nostre pais per aquesta malaltia contagiosa que està trasbalsant el món.

D’aquí uns dies, quan tornem, tot haurà canviat. Les persones haurem après moltes i moltes coses i el valors canviaran. Les primeres abraçades a gent estimada que fa temps que no veiem seran més saboroses i quan ens mirem als ulls, veurem que a tots ens brillen molt més que altres vegades. També segurament podrem assimilar les morts de tantes persones que ens deixen i ens deixaran perquè els hi ha faltat l’aire i ningú estimat les ha pogut acompanyar. Podrem honorar el seu camí i sentir-nos afortunats de ser dels que, aquesta vegada, ens en hem sortit.

Les generacions que ara estem vivint tot això no comprenem moltes coses de les que estan passant perquè senzillament, no estava previst aquest escenari en les nostres ments. Ens toca aprendre que el temps té un valor diferent del que li donàvem fins ara, que omplir els nostres espais senzillament estant amb nosaltres és una manera molt plena de viure també.

Aquests dies tenim la sensació i l’evidència que els animals es deuen sentir més amos del planeta, tenen més espai fins i tot al cel. Les formigues ja no són trepitjades per gent ni per cotxes i els ocells senten el seu cant més fort sense la remor dels humans.

Quan L’Hort del Metge obri de nou les portes i vingueu, nosaltres haurem canviat i vosaltres també. Tots començarem a entendre que habitem un món fragil i preciós alhora, i que cal ser prudent, respectuós i sobretot, … assaborir cada moment.

Fins ben aviat

WhatsApp chat