Bon any 2020 a tots!

M’ha costat iniciar aquest Blog en la nova web. El passat 2019 vam fer una feina important donant una nova imatge a la nostra web. De la mà de l’Alba de l’empresa Malba (malba.cat) vam poder finalitzar el Juliol.
Des de llavors, tenim el clar objectiu de publicar la nostra manera de ser i mostrar-vos coses de l’entorn de la casa i del que passa per aquí. Però fins avui no s’ha donat la possibilitat.
De moment, us fem saber que reiniciem les publicacions al Blog i us animen a subscriure-us per a poder rebre notificacions tant bon punt fem una publicació.
Avui, diumenge de Gener corroborem que els homes del temps l’han encertada: fa un vent gelat amb borrufa (neu que es veu a l’ambient i que no és que nevi, és que és la neu que aixeca el vent!) i aquest matí l’hem sentit també a dalt les pistes de Port Ainé. Venen dies de fred i neu, de bufandes, d’arraulir-se vora el foc o els radiadors. Però aquest matí, revisant les cases per dins, puc dir-vos que tot el fred de fora contrasta amb el caliu de dins.

WhatsApp chat