Benvinguts a L’Hort del Metge 2019. Tenim bones perspectives per aquest any i esperem poder-les dur a terme. Canvis per millorar la nostra casa rural.

I  és que quan vam encetar L’Hort del Metge, en Genís tenia encara no 2 anyets i ara ja en té 13. No hi ha volta de full, els anys passen. Per tant, si ells canvien i es fan grans, L’Hort del Metge també ha d’anar evolucionant i fent-se modern.

Ens agrada aquesta fotografia perquè té aquest fons de pedra pissarra tant comú aquí al Pallars Sobirà i alhora aquest aire modern d’un jovenet vestit amb colors freds.

Demà, dia 17 de Gener arriba, per fi, la neu. O això diuen els entesos. Portem un hivern càlid lluny de l’habitual a les muntanyes i és que demà és Sant Antoni, patró dels animals. I cada any per Sant Antoni els ramaders fem un sopar i cada any hi ha una nevada forta aquesta nit de celebració.

Un brindis per a poder dur a terme els projectes, per a la neu que està per venir, pels nostres animals que decoren i moldegen el paisatge i sobretot per vosaltres, els que heu vingut i els que esteu per venir!!

dscf4191

WhatsApp chat