CASA RURAL

L’Hort del Metge 3

4 persones
130€/nit

La casa té l’accés per un carreró prop de la plaça. Aquesta casa té una sola planta sota-coberta a la qual s’hi accedeix amb escales. Disposa d’una sala d’estar-menjador i cuina en un sol espai, a més de dues espaioses habitacions, una d’elles amb bany a dins. Té també un altre bany. No té accés al jardí i no disposa de terrassa.

Característiques principals

  • 4 persones
  • 2 habitacions
  • sala d’estar-menjador
  • cuina
Serveis

La casa inclou…

Llits

1 doble i 2 individuals

Banys

2 banys

Habitacions amb bany

1 habitació amb bany

A destacar

calefacció, llar de foc, rentadora, rentaplats, TV, WIFI, informació de la zona, espai de lectura, jocs, possibilitat de llitet supletori, possibilitat de bressol i trona

S'inclou

roba de llit, tovalloles, estovalles, draps de cuina, cafetera, oli, vinagre, sucre, sal, infusions, sabó per a rentar, bosses d’escombraries, farmaciola

El número d’inscripció al Registre de Turisme de Catalunya és PL-000758

Reserva

Busca la teva data

Consulta les dates lliures i fes la teva reserva ara i aquí:

– Reserva online
– Reserva per correu electrònic lladros@hortdelmetge.com
– Reserva per WhatsApp
– Reserva per telèfon (+34) 650 408 265 o (+34) 606 301 784

Tria el mètode per reservar que més et convingui segons la pressa que tinguis, les consultes que ens vulguis fer o senzillament pel teu estil.

Tenir en compte també que contactar amb nosaltres, el Manel i la Gemma, et permetrà conèixer-nos abans de l’estada, tenir un assessorament previ i t’evitarà donar dades bancàries i estalviar comissions.

En qualsevol dels casos, intentarem respondre el més ràpid possible.

El pagament per formalitzar la reserva consisteix en un avançament del 30% del total de l’import de l’estada. Però no pateixis, primer reserva i després parlarem de com abonar aquest import.

Reserva online L’Hort del Metge 3:

Condicions de la reserva:

– El preu de cada casa implica el lloguer íntegre d’aquesta. No es lloga per habitacions ni varia el preu per a no omplir la capacitat de la casa escollida.
– No acceptem reserves amb més de 6 mesos d’antelació a la data d’entrada.
– Els preus inclouen l’IVA.
– L’estada mínima és de dues nits.
– Malauradament la casa no accepta animals de companyia. Sentim les molèsties.
– La taxa turística no està inclosa en el preu i es cobrarà al final de l’estada (0,50€ per persona i nit). Les persones d’edat igual o inferior a setze anys queden exemptes de pagar-la. Sols es paga les set primeres nits.

WhatsApp chat