Aquesta terrasseta amb bones vistes es troba molt a prop del poble i val molt la pena anar a veure-la si estàs allotjat a L’Hort del Metge. Us expliquem com arribar-hi:

1. Sortint de la casa, prens la vorera cal al nord, a la teva esquerra fins que la vorera es fa estreta i s’acaba. Llavors travesses la carretera amb molt de compte i enfiles el camí sense asfaltar cal avall, cap als prats.

2. Un cop travessat el riu pel pont romànic, trobes una petita capella amb una Mare de Déu a dins. Des de la capella, agafes el camí cap a la teva dreta. Hi ha una cartells indicadors que parlen d’un altre mirador (el del Cap de la Roca) que es troba en el camí d’Esterri de Cardós. Però no et confonguis i agafa el camí d’Arrós de Cardós. 

3. Tot plegat es triga ni mitja hora i tot i que no cal anar amb botes de muntanya, tampoc si pot anar amb sandalies, perquè sol haver-hi zones mullades, s’enfila i hi ha terra i plantes.

4. És un camí apte per a totes les edats i des d’allí, podràs veure tots els pobles de la Vall de Cardós. A més, si no tens vertigen i treus el cap per la barana de la terrassa, veuràs els gorgs que fa el riu just a sota, és impressionant!

IMG_3304

Vista dels prats d’Arrós de Cardós des del Mirador dels Gorgs de Lladrós un dia de tardor. Ens acompanya el nostre gos, el Whisky.

5. Si encara hi ha ganes, si no et fa res desfer el camí o bé si algú t’espera al poble veí d’Arrós de Cardós, des del mirador pots arribar-te tot baixant el camí fins a Arrós de Cardós.

∴∴∴∴

WhatsApp chat